JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Hoe kom je aan gratis Instagram followers?

Wanneer je graag meer Instagram followers wil krijgen voor je profiel, wil je dat natuurlijk het allerliefst gratis. De voordelen van een groot aantal Instagram followers zijn eindeloos, en het beste is om deze followers allemaal op een organische manier te verkrijgen. In werkelijkheid is dit echter lastig om vanuit het niks een ‘echte’ Instagram followers te krijgen. Daarom is het handig om te beginnen met followers van aanbieders. Hier kijken wij voor je of dit ook gratis kan.

 

Is het mogelijk om gratis Instagram followers te krijgen?

Het is zeker mogelijk gratis Instagram followers te krijgen. Wanneer je begint met jezelf te oriënteren op het verkrijgen van meer Instagram followers, zal je merken dat er talloze aanbieders op het internet zijn die Instagram followers gratis of betaald aanbieden. Natuurlijk zal je het eerst willen proberen met de gratis aanbieders, maar in de meeste gevallen werkt dit helaas niet. Het gaat hier om generatoren van followers die niet werken, en als ze werken gaat het op pure spam accounts. Dit zal de reputatie van je account dan ook geen goed doen.

 

Hoe kom ik dan aan gratis Instagram followers?

Door een beetje slim te zijn kom je al een heel eind met gratis Instagram followers. Het begint allemaal met het nadenken over welke onderwerpen en welke foto’s jouw doelgroep graag zou willen zien. Gebruik vervolgens de juiste hashtags zodat jouw doelgroep gemakkelijk je content kan vinden. Zorg er daarbij ook voor dat je content van je Instagram account interessant genoeg is zodat je doelgroep jou ook daadwerkelijk gaan volgen. Lok meer volgers uit met bijvoorbeeld hashtags als #follow4follow of #f4f.

 

Overige manieren om gratis aan Instagram followers te komen

Het promoten van je Instagram account kun je ook buiten Instagram doen. Heb je al Facebook, Twitter of andere social media kanalen? Maak hierop dan bekend dat je ook op Instagram te vinden bent. Biedt jouw bedrijf producten aan? Ga dan voor een like en win actie met een gaaf product of dienst, dit trekt meestal vele likers en volgers aan. Je kunt er tevens voor zorgen dat je alleen content post wanneer je doelgroep online is. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat er meer interactie plaatsvindt met je posts, wat jouw profiel er betrouwbaar, populair en legitiem uit laat zien.