JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Rubiks kubus kopen

Als u een Rubiks kubus kopen wilt kunt u terecht in onze online winkel daar vindt u meer van deze leuke speeltjes. Een Rubiks kubus kopen is leuk als u van puzzelen houdt en daarbij graag actief en geconcentreerd bezig wilt zijn. Over de hele wereld is dit puzzeltje razend populair. Men kan overal wedstrijden doen om te zien wie de snelste is in het oplossen van zo’n speedcube.

Verder kan men naar Rubiks kubussen nog andere vergelijkbare cubes kopen. Zo zijn er tal van varianten door de tijd heen op de markt gebracht. Deze verschillen van vorm en van grootte en bieden zo ander soort uitdagingen dan de oorspronkelijke versie. De naam van die originele puzzel is overigens vernoemd naar het bedrijf dat het op de markt heeft gebracht. Wil men dus een Rubik’s kubus kopen? Dan kan men die op onze webshop vinden.

Werking van deze speedcube

De Rubiks kubussen die men bij ons kan kopen zijn speedcubes die bedoeld is om snel opgelost te worden. Om dat te kunnen dient men eerst op de hoogte te zijn van de werking. Er zijn gewoonlijk zes zijden die elk negen vlakjes heeft. Per zijde dienen alle vlakken dezelfde kleur te hebben om de puzzel als opgelost te beschouwen. Daarvoor kan men zo’n gekochte Rubiks kubus per segment van negen blokjes draaien. Zodoende verschuiven de kleurpatronen en kan men tot het eindresultaat komen. De andere varianten van speedcubes die men bij ons kan kopen werken op een vergelijkbare wijze, maar zijn net even anders. Zo zijn er versies die simpelweg meer vlakjes hebben om tot dezelfde kleur te maken. Zo kan men naast Rubiks kubussen kopen ook piramides en ovalen bij ons krijgen.

Meer in ons assortiment

Men kan meer qua Rubik’s kubus kopen door in ons assortiment een blik te werpen. Daar vindt men allerlei verschillende versies en uitvoeringen van de Rubiks kubus die men kan kopen.