JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Wat zijn de trends volgens webdesign specialist Amsterdam

Als onderneming wilt u natuurlijk dat uw website een uithangbord van uw organisatie is. Helaas hebben veel bedrijven nog een verouderde website, waardoor klanten de website snel zullen verlaten. Is uw website nog niet klaar voor 2019? Dan kunt u de hulp van de specialisten van Webdesign Specialist Amsterdamgebruiken. Ons bedrijf maakt aantrekkelijke en responsieve webdesign. De webdesigners van Webdesign Specialist Amsterdam hebben oog voor uw conversiedoelstellingen en bespreken samen met u hoe zij dit voor u kunnen verbeteren. In dit artikel bespreken we een aantal trends op het gebied van webdesign.

Platter design

Sinds het ontstaan van meerdere grafische interfaces maakt men gebruik van “skeuomorphism”. Skeumorphism betekend in feite het ontwerp maken zoals men het in de echte wereld ook gewend is. Zo heeft uw computer natuurlijk helemaal geen echte prullenbak ingebouwd. Mensen kunnen op deze manier eenvoudig inschatten wat de functie is van een bepaalde programma’s. Dit type van design is groot gemaakt door Microsoft en Apple. Deze platte designs worden steeds minder gebruikt. Sommige iconen zijn namelijk helemaal niet meer zo logisch als dat ze vroeger waren. De opslaan functie laat bijvoorbeeld een floppy disk zien, maar kennen jongeren de floppy disk nog wel? In plaats van deze iconen gebruikt Microsoft tegenwoordig bijvoorbeeld grotere vlakken zoals we zien in het design van Windows 10.

Groter design

Tegenwoordig zijn de letters op websites een stuk groter als vroeger. Zo zien we dat de grootte van de letters van 8 pixels naar 12 pixels in grootte zijn veranderd. Deze trend zal in de toekomst verder doorzetten. De verwachting is dat een lettertype van 16 pixels groot gangbaar wordt. Wilt u ook een website die een lettertype heeft die goed leesbaar is voor uw klanten. De specialisten van Webdesign Specialist Amsterdam helpen u graag verder!

Hulp inschakelen

Heeft u naar aanleiding van dit artikel door dat uw website niet meer helemaal van deze tijd is? op de website van Webdesign Specialist Amsterdam kun u al een modern webdesign laten maken vanaf 500 euro. Op de website van Webdesign Specialist Amsterdam kunt u vrijblijvend de offerte aanvragen.