JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Auto verkopen zonder keuring

 

Heeft u een auto en wilt u deze verkopen? Maak dan gebruik van een autoveiling. U kunt de auto verkopen zonder keuring binnen 1 dag! Door het grote netwerk ontvangt u tevens de beste prijs en kost het verkopen u helemaal niets.

De autoveiling is de meest doeltreffende manier om een auto te verkopen wanneer er geen keuring voor verkoop is. Soms heeft de auto gebreken en soms heeft u nog geen tijd gehad om de auto te laten keuren. Ook auto’s zonder keuring voor verkoop kunnen voor een goede prijs worden verkocht. Het netwerk van de autoveiling telt een zeer groot aantal autobedrijven waaronder garagisten en schade herstelbedrijven. Hierdoor zijn er altijd meerdere potentiële kopers.

In 1 dag tijd uw auto verkopen

Bij de autoveiling kunt u in slechts 1 dag tijd uw auto verkopen zonder keuring voor verkoop. Weten wat uw auto waard is? Probeer dan gratis de autoveiling uit. Niet alleen het aanmelden is zonder kosten maar ook het bod en de verkoop kosten niets!

Auto met mankementen

U heeft u auto met mankementen? Is er een defect of schade? Geen probleem. Wij vinden snel de hoogste bieder die uw auto wil over kopen. U ontvangt de beste prijs en kunt de auto verkopen in slechts 1 dag tijd. Uw auto wordt bij u thuis opgehaald dus u hoeft nergens naar toe. Erg handig wanneer de auto geen keuring meer heeft of niet meer kan rijden.

Het netwerk van de autoveiling telt veel specialisten en hierdoor weten de bieders precies waar ze op bieden. Zij kunnen tegen inkoopsprijs de problemen oplossen en daardoor een hoger bod uitbrengen. Hier profiteert u van. Omdat de veiling slechts 1 dag duurt zijn de bieders ook een stuk actiever met het uitbrengen van een bod. Ook dit drijft de prijs op waardoor u nog meer voor uw auto terug krijgt. U beslist of u de auto verkopen wil tegen het hoogste bod. Wat u ook beslist, het kost u in ieder geval niets. Een gratis manier van auto verkopen.