JR Wellen
Image default
Computers / Internet

iPhone reparatie Enschede

Consumenten kiezen vaker voor een lokale reparatie winkel zoals een iPhone reparatie Enschede dan voor de fabrikant zelf. De fabrikant is toch degene die de iPhone maakt en kan het toch als beste repareren? Waarom kiezen mensen dan toch liever voor een lokale reparatie winkel?

Apple heeft het ook liever dat de iPhone naar hun opgestuurd word voor reparatie maar dit gebeurt vaak niet. Dit heeft een aantal redenen. De eerste reden is dat het gewoon te duur is. Als je het door de fabrikant laat repareren en het valt niet onder de garantie ben je de pineut. Je betaalt dan voor de reparatie ongeveer de helft van hoeveel je voor het toestel zelf had betaald. Je bent een paar honderd euro lichter terwijl het niet hoeft. Bij een iPhone reparatie Enschede betaal je flink minder.

Een andere reden is dat het allemaal te lang duurt. Je stuurt eerst de iPhone op naar de fabrikant. Het duurt een aantal weken voordat het bij hun op de reparatie afdeling ligt. Daarna krijg je een week later te horen wat het probleem is en hoeveel het gaat kosten. Indien je akkoord gaat is het nog een paar weken wachten voordat je de iPhone weer terug hebt. Het duurt allemaal dus te lang en bij een iPhone reparatie Enschede is het gewoon binnen een dag gedaan.

Wil je ook snel je iPhone laten repareren? Kijk dan op winkels die we hebben uitgekozen voor een snelle iPhone reparatie.

Gsmhuys

Gsmteam

Opiness