JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Botox tegen migraine

Migraine is een hoofdpijn vorm dat erg veel voorkomt in Nederland. Het is een erge hoofdpijnvorm die in vlagen voorbij komt. Als je een aanval krijgt dan is er een soort kortsluiting in de hersenen, de bloedvaten in het hoofd gaan dan eerst vernauwen en dan uitzetten. Je kunt migraine aan een aantal kenmerken herkennen.

  • Het komt in aanvallen

  • Pijn aan een kant van het hoofd

  • Misselijkheid

  • Een aanval kan tussen de 4-72 uur duren

  • overgevoelig voor licht en geluid

Gelukkig leven we in een tijd waar je veel oplossingen voor hebt. Ook voor migraine kan je medicijnen gebruiken. Een medicijn die het snelst een aanval kan stoppen zijn triptranen. Maar het punt is dat niet iedereen ze wil gebruiken omdat er onderzoeken zijn geweest dat ze niet veilig genoeg waren, het kan de kans op een hart- en vaatziekte vergroten. Maar er is ook nog een andere oplossing tegen migraine.

Je hebt namelijk botox tegen migraine, zonder dat je allemaal medicijnen hoeft te slikken. Het is een adequate behandeling met botox die vooral helpt bij mensen met een chronische vorm van migraine of die lange tijd hardnekkig las hebben van migraine. Bij de botox behandeling wordt het voorhoofd en de frons behandeld, je krijgt ongeveer 10 injecties in twee zones. Het duurt ongeveer een week dat de spieren zich ontspannen en dat de migraine in frequentie en intentietijd afneemt. Om een goede keus te maken kan je het beste een afspraak maken met een cosmetisch arts. Faceland.nl is een goede kliniek waar ze veel ervaring hebben, en die je erg graag wilt helpen. Zorg ook dat je ervaringen leest van andere klanten die dezelfde behandeling hebben gedaan. Je weet dan precies hoe het is gegaan en hoe het er na de behandeling uit ziet, zo heb je een idee.

http://www.faceland.nl