JR Wellen
Image default
Computers / Internet

De beste prijs voor uw autowrak

Uw autowrak verkopen voor de beste prijs? Vergeet dan de (gratis) zoekertjes. Hiermee treft u alleen particulieren die niet zitten te wachten op een auto met schade of een auto met andere problemen. Autowrak verkopen is gebaseerd op een online autoveiling waarmee u direct alle autobedrijven in België treft. Binnen 24 uur weet u wat het hoogste bedrag is wat men voor uw wagen geeft. Verkopen kan dan met een druk op de knop geregeld worden.

 

Zonder kosten een autowrak verkopen

De veiling van autowrak verkopen is geheel gratis. U kunt dus zonder kosten een autowrak verkopen. Wanneer u alleen wilt weten hoeveel uw auto waard is, dan is dit ook een goede manier. Het principe is namelijk gebaseerd op een veiling waarbij ruim 5000 erkende autobedrijven bij zijn aangesloten. Uw auto komt in beeld bij deze autobedrijven, en daarmee kunnen zij ook een bod uitbrengen op uw auto met schade of problemen.

 

Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. U beslist of u hier uw wagen voor verkoopt of niet. Het aanmelden, het ontvangen van een bod, en de verkoop, kosten u dus helemaal niets!

 

Geen keuring nodig

Normaal gesproken moet uw wagen gekeurd zijn voordat u deze kunt verkopen. Wanneer u gebruik maakt van deze online veiling, dan hoeft uw wagen dus niet gekeurd te zijn. De aangesloten autobedrijven kunnen namelijk iedere auto, met en zonder keuring, direct kopen. Doordat u uw wagen niet hoeft te laten keuren spaart u weer tijd en geld uit. Soms is het laten keuren niet eens eenvoudig wanneer de auto bijvoorbeeld niet meer rijdbaar is.

 

Bij u opgehaald

Het autowrak wordt bij u thuis opgehaald. U hoeft dus nergens naartoe. Vooraf bent u een prijs overeengekomen met de koper, dus geen verrassingen achteraf. U weet dus precies waar u aan toe bent. De veiling duurt 24 uur. Wanneer de veiling sluit, hoort u direct wat het hoogste bod is geworden en waarvoor u gegarandeerd uw auto kunt verkopen.

 

Carrosserieschade, motorschade, technische problemen

U kunt gerust iedere auto aanmelden. Voor onze veiling maakt het niet uit of uw wagen carrosserieschade, motorschade, of technische problemen heeft. Een kapotte motor of kapotte versnellingsbak is geen enkel probleem voor de aangesloten autobedrijven. Altijd de beste prijs op uw auto! Snel verkopen voor een goede prijs? Kom dan naar https://www.autowrakverkopen.be/