JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Auto verkopen aan hoogste prijs. Geen kosten, geen risico

Wilt u uw auto verkopen aan de hoogste prijs? Kom dan eens naar de autoveiling van Besteautobod.BE! Hier kunt u gratis en vrijblijvend uw wagen laten veilen. Alleen erkende autobedrijven en garagisten zijn aangesloten dus u loopt geen enkel risico. Verkopen kan gegarandeerd! Probeer het gratis uit.

 

Al eens eerder een auto verkocht?

Wie eerder eens een auto verkocht heeft via een zoekertje weet dat het verkopen niet altijd even gemakkelijk is. Bij een zoekertje komen namelijk veel biedingen die ver onder de marktprijs liggen. Bovendien treft u handelaren en mensen die niet op de gemaakte afspraak verschijnen. Zonde van uw tijd. Met de autoveiling heeft u daar geen last van. De veiling telt alleen erkende garagisten en autobedrijven die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw auto. Daarom is een auto verkopen zo gemakkelijk en kan dit binnen 1 dag! Bovendien is het verkopen veilig omdat u geen zaken doet met vreemde types. De auto wordt volgens afspraak bij u opgehaald, dus u hoeft nergens naar toe.

 

Aanmelden bij de veiling

Het aanmelden van uw auto bij de veiling is snel een eenvoudig te doen. Wanneer de wagen is aangemeld, krijgen de aangesloten autobedrijven een melding en kunnen zij beginnen met bieden. De bedrijven krijgen 24 uur de tijd. Wanneer de veiling sluit, ontvangt u het hoogste bod dat uit in de veiling naar voren is gekomen, geheel gratis en vrijblijvend. Spreekt het bod u aan, dan kunt u de auto verkopen met een druk op de knop.

U maakt met het autobedrijf een afspraak wanneer de auto kan worden opgehaald. U ontvangt het afgesproken bod per bankcheque, cash, of per bankoverschrijven. Dit kunt u vooraf aangeven.

 

Laten keuren niet nodig

U hoeft uw wagen niet speciaal te laten keuren voor de verkoop. U kunt namelijk probleemloos uw wagen zonder verkoopkeuring verkopen! Dit scheelt u weer tijd en geld. Autobedrijven kunnen namelijk auto’s kopen die niet gekeurd zijn.

 

Wagen met schade verkopen

Heeft uw wagen schade, dan bent u bij de autoveiling ook aan het juiste adres. De veiling telt namelijk ook een groot aantal schade specialisten die de herstellingen tegen lagere kosten kunnen uitvoeren en daardoor meer voor uw auto teruggeven. Altijd de beste prijs dus. Bovendien is het bod vrijblijvend en moet u deze niet accepteren. U beslist of u de auto verkoopt. In alle gevallen is het aanmelden, het ontvangen van het bod, en het verkopen van uw auto geheel gratis!

 

Van personenwagen tot camion

U kunt niet alleen een personenwagen of cabriolet verkopen, maar ook een camion of camionette. Voor elke wagen zijn er altijd meerdere potentiële kopers, dus ook voor die van u. Ook minder bekende merken zoals SSangYong of Smart zijn even snel te verkopen als de bekende merken waaronder Renault of Ford. Probeert u het maar eens zelf uit. De veiling is gratis en vrijblijvend. U loopt dus geen risico! Probeer het daarom zelf uit.