JR Wellen
Image default
Computers / Internet

De grootste kartonnen voorraad van België: Dozenhal

Kent u de grootste kartonnen voorraad uit België, Dozenhal? Nee?! Waar bent u al die jaren geweest! Als u een bepaald en specifieke kartonnen doos zoekt bent u zeker daar aan het juiste adres. Zij hebben een niet normaal groot assortiment aan kartonnen dozen die u zomaar even kunt kopen voor een goede prijs. Maar ze zijn niet alleen maar goed voor het verkopen van dozen, u kunt daar terecht voor meerdere dingen. Lees deze blogs voor meer informatie daarover.

Wat kan Dozenhal voor u betekenen?

Dozenhal is een van de grootste hallen met meer dan 2.500 dozen waar u uit kunt kiezen. WIj hebben het sowieso via onze website makkelijk gemaakt voor u. U kunt daar namelijk makkelijk via onze zoekmachines aangeven wat voor specifiek formaat doos u zoekt. En als u specifieke formaat er niet tussen zit in ons assortiment, is dat geen enkel probleem. Dan maken we deze speciaal voor u op maat. Want hierdoor krijgen wij ook een nieuw formaat erbij en kunnen we andere klanten na u ook hiermee helpen. Wist u dat u zelfs nog meer andere producten bij ons kunt bestellen. Zoals verpakkingsmiddelen, als u net met een bedrijf bent begonnen en u wilt u dozen veilig en goed vastmaken, dan kunt u meteen goede ducttape en andere verpakkingsmiddelen bij ons bestellen.

Veel meer diensten

Wist u dat u ook uw bestelde dozen kunt laten bedrukken door onze service?! Dit is een extra service waarbij u een design of uw logo kunt aanleveren bij ons en ons in de opmerkingen verteld wat ermee gedaan wordt. Natuurlijk kost dit een extra klein bedrijf erbij maar dan heeft u ook kwaliteit en hebben uw klanten een leuke verpakking als ze uw producten ontvangen van het bedrijf. Zo weet u zeker dat ze u gaan onthouden.

Contact

Wilt u meer weten over wat dit bedrijf voor u kan betekenen of uw bedrijf? Op de website van Dozenhal vindt u alle benodigde informatie om gemakkelijk een offerte aan te vragen. Onze medewerkers reageren binnen twee dagen op een offerte aanvraag!

Meer informatie? Klik hier.