JR Wellen
Image default
Computers / Internet

De grootste kartonnen voorraad van België: Dozenhal

Kent u de grootste kartonnen voorraad uit België, Dozenhal? Nee?! Waar bent u al die jaren geweest! Als u een bepaald en specifieke kartonnen doos zoekt bent u zeker daar aan het juiste adres. Zij hebben een niet normaal groot assortiment aan kartonnen dozen die u zomaar even kunt kopen voor een goede prijs. Maar ze zijn niet alleen maar goed voor het verkopen van dozen, u kunt daar terecht voor meerdere dingen. Lees deze blogs voor meer informatie daarover.

Wat kan Dozenhal voor u betekenen?

Dozenhal is een van de grootste hallen met meer dan 2.500 dozen waar u uit kunt kiezen. WIj hebben het sowieso via onze website makkelijk gemaakt voor u. U kunt daar namelijk makkelijk via onze zoekmachines aangeven wat voor specifiek formaat doos u zoekt. En als u specifieke formaat er niet tussen zit in ons assortiment, is dat geen enkel probleem. Dan maken we deze speciaal voor u op maat. Want hierdoor krijgen wij ook een nieuw formaat erbij en kunnen we andere klanten na u ook hiermee helpen. Wist u dat u zelfs nog meer andere producten bij ons kunt bestellen. Zoals verpakkingsmiddelen, als u net met een bedrijf bent begonnen en u wilt u dozen veilig en goed vastmaken, dan kunt u meteen goede ducttape en andere verpakkingsmiddelen bij ons bestellen.

Veel meer diensten

Wist u dat u ook uw bestelde dozen kunt laten bedrukken door onze service?! Dit is een extra service waarbij u een design of uw logo kunt aanleveren bij ons en ons in de opmerkingen verteld wat ermee gedaan wordt. Natuurlijk kost dit een extra klein bedrijf erbij maar dan heeft u ook kwaliteit en hebben uw klanten een leuke verpakking als ze uw producten ontvangen van het bedrijf. Zo weet u zeker dat ze u gaan onthouden.

Contact

Wilt u meer weten over wat dit bedrijf voor u kan betekenen of uw bedrijf? Op de website van Dozenhal vindt u alle benodigde informatie om gemakkelijk een offerte aan te vragen. Onze medewerkers reageren binnen twee dagen op een offerte aanvraag!

Meer informatie? Klik hier.

Gerelateerde artikelen

De keuze is reuze voor smartphonehoesjes

Verschillende programmeertalen

Hoe kom je aan gratis Instagram followers?