JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Nieuwsberichten

Elke engelse journalist heeft het wel over ze, Harry en Megan. Het koninklijk huis in Engeland is een veelbesproken onderwerp. Het wordt ook wel royalty nieuws genoemd.  Veel kranten roddelen over Harry en Megan. Er zijn de laatste tijd dan ook wel een aantal gebeurtenissen geweest. Megan is ten eerste een actrice. Het was dan ook best wel een ding dat Megan opeens lid werd van de koninklijke familie, the Royal family. De media zat er toen al met de neus bovenop en eigenlijk is dat ook niet minder geworden. 

 

Gebeurtenissen waar veel over gesproken werd was bijvoorbeeld hoe de familie reageerde op Megan en Harry. Daar werd altijd wel weer wat over gelogen. Dat heet roddelnieuws en roddelen dat kan de engelse pers wel. Vervolgens werd Megan zwanger en werd daar weel van alles over geroddeld en geschreven. Het was dan ook een hot item  nieuws in Engeland. Megan moest zich daarnaast aan super veel regels houden die ze hiervoor nog nooit had gehoord. Ook daar werd veel over gesproken. 

 

Het grootste nieuws waarover gesproken werd was het verlaten van hun thuisland en daarmee ook hun positie opgaf in het koninklijk huis en ze vertrokken naar LA. Dit doen ze eigenlijk omdat de media zo enorm op hun lip zat, dat ze de druk van de media niet meer aan konden en ook niet meer aan wilde kunnen. Ze waren het zat. 

 

Toen bekend was dat Harry en Mega hebben gebroken met het koningshuis was het volledig raak met de media. Iedereen zat er bovenop en wilde van alles weten. Ze waren dan ook bijna overal de titel van elk blad

 

https://www.showbizz24.be/