JR Wellen
Image default
Computers / Internet

De standaard PlayStation VS PlayStation Plus

De PlayStation is inmiddels wereldwijd bekend. De verkoopcijfers van Sony zijn doorslaggevend. En de ontwikkelingen blijven maar komen. Denk daar bij aan de: PlayStation 3, PlayStation 4 en zelfs de PlayStation Vita. Tevens biedt Sony een extra service om het maximale uit het console te halen, namelijk PlayStation Plus, een echte musthave onder de gamers. Hieronder staat uitgelegd wat de PlayStation Plus inhoud en waarom het beslist een musthave is voor jou.

Voordelen van Playstation Plus ten opzichte van de “standaard” PlayStation

PlayStation Plus is een online community waarbij je verschillende voordelen hebt ten opzichte van een standaard PlayStation. Denk hierbij aan het downloaden van twee nieuwe games elke maand die je ook nog eens op de Cloud kan zetten om zo altijd verder te kunnen spelen. Zelfs als je een keer bij je vrienden op bezoek bent, kun je nog verder spelen. Is dat niet gaaf? Maar dat is niet alles, je krijgt hoge kortingen in de PlayStore. Zodat je die game die je al heel lang wilde hebben, voor veel minder geld aan kunt schaffen. Je kunt ook meedoen aan wedstrijden, gratis bijgeleverd 10 GB Cloudopslag en je aansluiten bij miljoenen andere PS Plus spelers. Om samen spelervaringen uit te wisselen, of juist samen tegen anderen te spelen.

Ook lid worden van het PS Plus netwerk?

Als je nou helemaal enthousiast bent geworden en het ook wel ziet zitten om lid te worden te worden van het PS Plus netwerk en van de maximale voordelen te genieten? Dan hebben we goed nieuws voor je: kies voor het PS Plus 12 maanden abonnement. Hiermee kun je één jaar zorgeloos genieten van alle luxe die het netwerk te bieden heeft. Na 12 maanden stopt het abonnement automatisch, je zit dus nergens aan vast. Waar wacht je nog op? Schaf het prepaid abonnement aan en begin vandaag al met spelen.

https://www.dreamgame.nl