JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Studeren aan TU Delft

Heb je net je VWO diploma gehaald? Dan is het tijd om aan een universiteit te gaan studeren. Is Natuurkunde een van je beste vakken, samen met Wiskunde? Dan is TU Delft misschien iets voor jou. TU Delft is een technische universiteit. Hier heb je technische opleidingen zoals Natuurkunde en technische bedrijfskunde. Alleen met een VWO diploma of een propedeuse is het mogelijk om aan TU Delft te studeren. TU Delft kent verschillende gebouwen en meestal is een studie alleen in een of twee gebouwen, dus je raakt gelukkig niet verdwaald.

TU Delft kent 30.000 studenten. Deze studenten komen uit Delft of omstreken, waar je ook veel studentenwoningen kan vinden. Vaak zie je ook door Delft de studenten fietsen, op elk tijdstip. Of het nou om een uur nachts is of om 11 uur ochtends, het studentenleven is altijd actief en elke student is hier mee besmet, vooral aan TU Delft. Bier gaat er wel in; de cafés in Delft doen het erg goed met studenten als klanten.

TU Delft kent verschillende opleidingen. Deze opleidingen zijn allemaal technisch, zoals elektrotechniek delft. Elektrotechniek is maar een van de velen studies, je hebt genoeg keuzes wanneer je aan deze universiteit wilt sturen.

De omgeving is erg aantrekkelijk, omdat je een best groot winkelcentrum naast de universiteit hebt met verschillende winkels, eetgelegenheden en drankgelegenheden. Ook zijn er veel studentenwoningen waar je kan intrekken als je verder woont dan in Delft en je reis tijd wilt verkorten. Je ziet zelfs mensen picknicken op de campus van TU Delft. Er zijn grote grasvelden en veel hangplekken, om je pauzes op door te brengen. Op TU delft is er voor iedereen wel wat. De studenten zijn ook erg sociaal, en maken er geen probleem van om even met je te praten. Het leven op TU delft is het studenten leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://groenewegendelft.nl