JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Uw kapotte computer laten repareren bij Naicom Systems

 

Wist u dat u uw kapotte computer kan laten repareren bij ons? Wij zorgen ervoor dat uw computer binnen twee werkdagen weer volledig bruikbaar is. In dit artikel krijgt u meer te weten over wat voor bedrijf wij zijn. Daarnaast geven wij u meer informatie over waar u uw computer of laptop kan laten repareren!

Wat voor bedrijf is Naicom Systems

Naicom Systems is een computerwinkel waar u verschillende dingen kunt doen. U kunt bij ons een computer of een laptop aanschaffen, maar ook laten repareren. Daar hebben wij diverse specialisten voor in onze reparatiedienst. Wilt u uw computer laten repareren bij ons? Dit zal in 80% van de gevallen binnen twee dagen klaar zijn. U kunt u defecte computer dus al snel weer gebruiken. Wij vinden onze service heel belangrijk. Hoe vervelend is het als u uw computer twee tot drie weken kwijt bent? Dit is bij ons niet het geval!

Computer reparatie bij u thuis

Wanneer uw computer kapot is, heeft u twee opties bij ons. Één van die opties is de reparatie bij u thuis. Dit is ook vaak het eerste geval. U hoeft de computer niet los te koppelen en weg te brengen. Dit bespaart u tijd en geld. Wij repareren uw kapotte OC of laptop aan huis al vanaf €35, per uur.

Computer reparatie in onze winkel

In het tweede geval repareren wij uw computer op onze locatie in Rotterdam. Wij werken vanuit onze winkel met een stappenplan. Voordat we beginnen met repareren brengen wij u eerst op de hoogte aan de hand van een prijsopgave, wat u computer mankeert en welke stappen wij gaan nemen bij het repareren van uw computer. Besluit u vervolgens de computer door ons te laten repareren, dan vervallen de onderzoekskosten van €20,- en nemen wij deze kosten voor onze rekening!

Naicom Systems

Is uw computer of laptop kapot? Ga met ons de uitdaging aan om uw computer te laten repareren. Wij zullen u niet teleurstellen. Voor meer informatie over onze computer reparatie kunt u vinden op Naicom Systems!

http://www.naicom.nl/computer-reparatie/