JR Wellen
Image default
Computers / Internet

VT2000 Rotterdam

 

VvE beheer in Rotterdam – In Rotterdam kiezen steeds meer Verenigingen van Eigenaren ervoor om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Hier liggen verschillenden redenen aan ten grondslag. Tijd is een veelgenoemde reden om het beheer uit te besteden. Daarnaast heeft een VvE beheerder veel kennis van zaken en kan het beheer goed en professioneel uitvoeren voor de Vereniging van Eigenaren.

Diensten

De diensten die worden aangeboden zijn de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

VT2000: betrouwbaar en bereikbaar

VT2000 heeft de afgelopen 20 jaar een goede naam opgebouwd als betrouwbaar bedrijf.Er wordt altijd met de klant meegedachten VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar, dankzij de calamiteitendienst. Dit is dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Er wordt door VT2000 gewerkt met het programma Twinq.

Meer informatie

Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder als u nog vragen hebt en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Wij helpen u graag verder, ook in een persoonlijk gesprek of het geven van een toelichting over de gratis overstapservice bij VvE beheer voor uw Vereniging van Eigenaren in Rotterdam. VT2000 VvE beheer in Rotterdam is voor Verenigingen van Eigenaren de juiste keuze.