JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Wat mooi is kan altijd nog beter

Veel stylisten komen regelmatig met de opmerking “less is more” en voor veel zaken gaat dat ook op. Een vensterbank met een paar accessoires erop oogt veel prettiger dan een vensterbank die vol staat geduwd met prullaria. Bij veel zaken geldt die opmerking dus inderdaad, maar wanneer je kijkt naar je auto zou je juist wel wat meer accessoires willen. Je dashboard biedt doorgaans ruimte aan een autoradio, een asbak, en eventueel een navigatie, maar daar houdt het dan ook wel op. Wie zijn telefoon mee wil nemen in de auto zal zijn kostbare apparatuur op de bijrijdersstoel moeten neerleggen.

Breid je dashboard uit

Je boordcomputer, of je dashboard, biedt vaak geen gelegenheid om een mobiele telefoon te bevestigen. Veel automobilisten kiezen daarom voor een plekje op het raam door middel van een zuignap, of een plekje op het luchtrooster via een clip systeem. Ze houden er echter geen rekening mee dat een zuignap je zicht enorm belemmert, en dat een luchtrooster is gemaakt voor ventilatie en niet voor een mobiele telefoon. Daarom is het geweldig wanneer je jouw boordcomputer of dashboard kan uitbreiden met een plek voor je mobiele telefoon.

Luxe voor iedereen

Brodit biedt jou dat stuk luxe om je mobiele telefoon of ander mobiel apparaat mee te nemen in je auto en het op je dashboard te bevestigen. Je telefoon hangt ineens naast je boordcomputer alsof hij er altijd al heeft gehangen, en je kan er perfect bij wanneer je iets moet aantikken op je schermpje.
De plek van een Brodit telefoonhouder is zodanig bedacht dat je boordcomputer toch minimalistisch blijft ogen. Er hangen geen draden in het zicht, en er zitten geen nare gaten in je auto geboord. De luxe van Brodit is voor iedere auto bereikbaar. Daar heeft het team van stylisten van Brodit goed over nagedacht.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit