JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Xbox plezier met een Xbox Gift Card

Speel je graag Xbox-games of wil je het eens proberen? Ben je verknocht aan Xbox en ben je graag up to date als het op mogelijkheden en spellen aan komt? Kijk dan eens wat de Xbox Store jou kan bieden. Als je regelmatig producten wil aanschaffen uit de Xbox Store dan is het een aanrader om een Xbox Gift Card aan te schaffen. Hiermee kun je eenvoudig en snel je tegoeden opwaarderen. Eenmaal voldoende saldo kun je producten uit de Xbox Store kopen. Vooral wanneer je geen zin hebt om een creditcard aan je account te koppelen of wanneer je niet de beschikking hebt over een creditcard is de Xbox Gift Card een uitkomst. Het werkt namelijk snel en veilig. Je ontvangt een code waarmee je je tegoed kan opladen. Eenmaal opgeladen kan je los gaan in de Store.

Wat biedt de Xbox Gift Card?

De Xbox Gift Card is gemak en plezier in één. Het geeft je de mogelijkheid om Xbox One, Xbox 360 games en/ of mobiele games te kopen. Dat doe je natuurlijk in die verleidelijke Xbox Games Store. Wie niet zonder updates of add-ons kan, of wie graag afbeeldingen voor Games heeft, heeft de Gift Card nodig! Je gebruikt hem in de Windows Store en op de Windows Phone. Xbox Gift Cards, ook wel Xbox Live-cadeaubonnen genoemd zijn identiek aan Windows Gift Cards. Dus wie op zoek is naar Microsoft Points, komt automatisch bij de Gift Cards terecht.  Schaf er een aan je kan de Xbox-artikelen kopen die jij wilt.

Xbox Gift Card 15 euro meest verkocht

Let er op dat de Europese Gift Cards alleen geschikt zijn voor Europese accounts. De geoefende speler weet dit natuurlijk al lang maar als je relatief nieuw in de gamewereld bent, is het toch iets om op te letten. De gift cards zijn, zoals je van kadobonnen bent gewend,  in diverse bedragen leverbaar. Eerst proberen? Koop dan een Xbox Gift Card 15 euro ervaar hoe het is om je onder te dompelen in de wondere wereld van de games.

https://www.dreamgame.nl