JR Wellen
Image default
Computers / Internet

Computer loopt vast Oegstgeest

 

Uw computer in Oegstgeest loopt iedere keer vast en u weet niet wat u ermee aan moet. Wanneer u uw device nodig heeft voor werk is het bijzonder hinderlijk op het moment dat uw computer vastloopt. U maakt zich zorgen over of de bestanden wel zijn opgeslagen en het kost extra tijd.

Er zijn genoeg tips te vinden waardoor u kunt voorkomen dat uw laptop of PC in een dergelijke staat verkeert. Is het echter te laat of laat u het controleren van uw computer die vastloopt liever over aan een professionele partij dan kunt u SAM IT Services te Oegstgeest inschakelen.

Eerste controle van uw laptop of PC

Als eerste vind er een controle plaats om te kijken waardoor uw laptop of PC nu eigenlijk door vastloopt. Is het de ouderdom van de hardware, ligt het aan het aantal programma’s wat open staat, is het een overschot aan stof wat zich in de kast bevindt of is malafide software uw device ingeslopen?

Een specialist van ons bedrijf te Oegstgeest houdt een eerste controle waaruit blijkt wat de mogelijke oorzaken zijn van het vastlopen van uw computer. Dikwijls kunnen wij direct zien of iets te repareren valt of niet. Op deze manier kunnen wij u een hoop ‘wachttijd’ besparen. Verder werken wij aan de hand van een no cure no pay principe zodat u alleen betaald als het probleem daadwerkelijk verdwenen is.

Opnieuw installeren met behoud van bestanden

Het behouden van uw werkbestanden is wel zo prettig bij het opschonen van uw apparaat. Met een dergelijke ingreep begint u met een volledig schone harde schijf. Dit gaat in overleg met u waarbij wij persoonlijk contact belangrijk is.

Ook voor advies over hoe u de kwaliteit van uw computer zowel fysiek als digitaal kunt behouden kunt bij een van onze experts terecht. Het is verstandig om alleen bestanden te downloaden vanaf betrouwbare websites waarbij bij de bestanden staat dat deze afkomstig zijn van een erkende maker. Er zijnd diverse programma’s te vinden op het internet welke u helpen bij het scannen van websites alsook bestanden.

Meteen weten of uw computer gerepareerd kan worden

Houdt u zich niet veel bezig met computers? Laat een professional te Oegstgeest kijken waarom uw computer iedere keer vastloopt. Bij SAM IT Services weet u meteen of uw computer gerepareerd kan worden.

Wij werken middels een no cure no pay methode zodat u niets hoeft te betalen als het probleem niet op is gelost. Wilt u niet meer dat u computer vastloopt? Schakel een expert in Oegstgeest in.