JR Wellen
Image default
Computers / Internet

ADTS – ICT oplossingen

ADTS

Veel mensen hebben problemen met hun ICT en weten niet hoe zij dit moeten oplossen. Bij ADTS kunnen we uw problemen verhelpen. In dit artikel krijgt u meer informatie over de ICT oplossingen bij ADTS en welke oplossingen er zijn voor uw ICT. Bent u geïnteresseerd, lees dan verder!

ICT oplossingen via ADTS

Met ICT is de kans groot dat u problemen hebt of dat er dreigingen zijn. Daarvoor als hulpmiddel hebben wij de ICT omgeving. Deze bestaat uit producten en diensten die optimaal samenwerken. Op basis van ICT-behoefte binnen uw bedrijf bedenken wij een geschikt advies voor u. vervolgens bouwen we de ICT omgeving en zorgen we voor de veiligheid van uw ICT, zoals updates installeren. U heeft altijd de kans dat er bedreigingen binnen uw ICT komen!

ICT Security

Één van die gevaarlijke bedreigingen is cybercriminaliteit. Daardoor is er een waterdichte IT security van essentieel belang voor uw organisatie. Hackers proberen vaak op allerlei manieren om in uw computer te komen. Door ICT security aan te schaffen in uw business, wapent u zich tegen deze partijen en zorgt u dat uw data niet in handen komt van andere partijen!

Collaborations

Collaborations staat voor samenwerken. Dit is heel belangrijk binnen een organisatie. U werkt niet alleen samen met uw collega’s, maar ook met klanten en uw andere relaties. Wij kunnen ervoor zorgen dat u perfect kunt samenwerken met een programma. Wij koppelen u aan diverse Cisco Collaboration Systems. Dit zorgt ervoor dat u intern en extern optimaal kunt samenwerken en gegevens wisselen. 

ADTS

Bent u bang voor buitenstaanders die uw data gaan inpikken? Wacht niet langer en neem contact op met ADTS. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit niet gaat gebeuren. U kunt meer informatie vinden op ADTS!

https://www.adts.nl/